Go wild.

Onder deze noemer vindt u een collectie bestemmingen die buiten het standaard betaalwater vallen. Dit kan zijn omdat ze echt wild zijn als bijvoorbeeld Orellana of Sea of Dreams maar het kan ook een bestemming als Candinan Carping zijn waar u op de st Lawrence rivier vist.

Carping Adventures is actief in een groot aantal landen met het resultaat dat we veel verschillende bestemmingen kunnen aanbieden. Alle bestemmingen in ons pakket zijn eerst door ons persoonlijk bezocht en bevist. Naast het water en de faciliteiten kijken we ook naar welke lokale diensten, zoals supermarkten en restaurants, beschikbaar zijn.

Door regelmatig terug te keren naar de diverse bestemmingen houden we de informatie up to date en ontstaat een betrouwbaar beeld voor onze klanten.

Wij kunnen ons voorstellen dat met al deze bestemmingen de keuze voor u er niet makkelijker op wordt gemaakt. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Vertel ons uw wensen en we kijken dan samen welke bestemming het beste daarbij aansluit.