MAINLINE BAITS

Wanneer u een vistrip gaat maken naar Frankrijk hoort daar natuurlijk ook aas bij, vaak krijgen wij de vraag wat adviseren jullie?

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteits-aas betere resultaten opleverd dan het goedkoopste zakje knikkers.

Carping Adventures eigenaar Marc Westenberg vistte de afgelopen 17 jaar vrijwel onafgebroken met de producten van Mainline en is daar zeer succesvol mee.

Dit is ook de reden dat wij met een gerust hart, Mainline adviseren. Tot voor kort waren de Freezerbaits niet in de originele verpakking verkrijgbaar maar dat is veranderd.

We hebben voor u vier startpakketten samengesteld welke eventueel met wat aanvulling van bijvoorbeeld Mainline’s Power Particles genoeg zal zijn voor een week vissen.

Als u samen met uw vismaat aas besteld dan is er op het 2e pakket nog een intressante korting ook.

Disclaimer: Deze service wordt door een derde partij aangeboden deshalve is Carping Adventures niet verantwoordelijk voor de afhandeling!

Aaspakket Mainline Hybrid Freezerbaits

Bestaande uit:

10 kg Mainline Hybrid boilies

5 kg Mainline Response Pellets Hybrid

1 x pop-up Hybrid

1 x Wafter Hybrid

Aaspakket Mainline Cell Freezerbaits

Bestaande uit:

10 kg Mainline Cell boilies

5 kg Mainline Response Pellets Cell

1 x pop-up Cell

1 x Wafter Cell

Aaspakket Mainline Activ-8 Freezerbaits

Bestaande uit:

10 kg Mainline Activ-8  boilies

5 kg Mainline Response Pellets Activ-8

1 x pop-up Activ-8

1 x Wafter Activ-8

Aaspakket Mainline Ess. Cell Freezerbaits

Bestaande uit:

10 kg Mainline Ess. Cell boilies

5 kg Mainline Response Pellets Ess. Cell

1 x pop-up Ess. Cell

1 x Wafter Ess. Cell

Mainline Freezerbaits

Mainline’s exclusieve, vers ingevroren kant en klaar te gebruiken boilies zijn een selectie van onze beste basismixen en ingrediënten. We hebben de beste kwaliteit smaakversterkers en attractoren gecombineerd met vloeibare voedselbronnen om tot een hoog presterend aas te komen, welke geschikt is voor de veeleisende visser, en het hele jaar door ingezet kan worden.

Om zeker te stellen dat onze belangrijke actieve aasingrediënten het meest effectief blijven, worden de freezers binnen een aantal uren na het rollen vers geleverd.

De Hookbait Enhancement System stelt u in staat om de juiste dip te gebruiken bij de desbetreffende freezer en zo je aas een extra boost te geven.

Bij deze range bieden wij ook de bijbehorende popups aan, zodat deze kunnen worden gecombineerd met onze freezers en basismixen.

Standaard zijn de Mainline freezerbaits verkrijgbaar in 15 en 18 mm en in 5 of 10 kg verpakkingen. Speciaal voor de klanten van Carping Adventures hebben wij een aantal aaspaketten samengesteld.

Omdat wij de freezerbaits zo vers mogelijk bij u willen leveren zijn er bepaalde leveringsdagen om te voorkomen dat uw zending in een weekend in een loods ligt. U kunt deze bestellen op maandag,dinsdag en woensdag.

Let op! Wij verkopen alleen Mainline Freezerbaits in originele zakken!

Mainline Power Particles

De nieuwe range Power+ Particles van Mainline zijn kant en klare particles die zich onderscheiden door middel van hun verschillende enhancers en stimulanten: Mult-Stim, Cell en Essential Cell!

HEMP: De natuurlijke attractors van deze vers bereidde hennep is naar een nieuw level gebruikt door de toevoeging van actieve ingrediënten en keuze voor Multi-Stim, Cell of Essential Cell attractors. Desondanks kan je indien gewenst nog naar eigen smaak een Particle & Pellet Syrup toevoegen aan de Power+ Particles.

THE PULSE: Deze mix van perfect geprepareerde granen en zaden is ideaal voor het los bijvoeren of het toevoegen aan een spod mix. Net zoals de rest van de Power+ Particle range is The Pulse vers bereid en PVA friendly. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor het gebruik in PVA zakken of Stick presentaties.

THE SPOMB: De Spomb Mix is het gehele jaar door uiterst attractief. De mix combineert diverse soorten granen, zaden, enhancers en de actieve vloeibare attractor van je keuze. Hierdoor is de Spomb Mix perfect om los bij te voeren en een grote hoeveelheid attractie in de waterkolom te verspreiden.

TIGERS: Deze kant en klare tijgernoten zijn perfect om zowel bij te voeren en als haakaas te gebruiken. De Power+ Particle Tigers kan zijn ideaal om toe te voegen aan bijvoorbeeld een spod mix en vormen een goede combinatie met andere Mainline particles. De tijgernoten zijn klaar voor gebruik en verpakt in natuurlijke attractors in combinatie met onze uiterst effectieve vloeibare attractors.

Mainline Pellets

Een super attractief aas om elke karper tot azen aan te sporen. Aangezien de pellets langzaam uit elkaar vallen verspreiden ze een sterk spoor van smaak, flavour en attractie in de omgeving van je haakaas.

De response pellets zijn ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met boilies om zo een ideale aas situatie te creëren. Hierdoor zijn perfect om je boilies mee aan te vullen of toe te voegen aan je spod mix.

Verkrijgbaar in 5mm pellets in 400gram en 5kg zakken:

SPOD & PVA PELLET MIX

De Spod & PVA Pellet Mix is een unieke mix van pellets die speciaal is samengesteld om een complexe mix van attractors aan te bieden. De verschillende maten pellets hebben elk een ander oliegehalte en vallen op verschillende momenten uit elkaar.

Een voerstek gemaakt van deze pellets zal gelijk beginnen met het verspreiden van attractie en dit gedurende langere tijd doen. Aangezien er ook micro formaat pellets in de mix zitten zullen fans van solid PVA zakken de mix weten te waarderen. Door deze kleine pellets zal er geen ongewenste lucht in de zakjes blijven zitten en is het makkelijk om een compacte PVA zak te maken. Hierdoor zal ver en precies werpen makkelijker worden.

Verkrijgbaar in 2kg emmers (die je PVA zakken tevens droog houden).

Perfect voor PVA zakken en spod mixen!

Nog meer goede tips!

Naast het gebruik van freezerbaits en Powerparticles heeft Mainlinebaits nog vele andere produkten. Kijk op de video’s voor enkele goede tips van de Mainline consultants en doe er uw voordeel mee.

Ziggers de revolutie

Maak uw aas nog attractiever

Handige tips om PVA bags te maken.