Nog meer keus bij Carping Adventures

Carping Adventures in de Balkan.

Het is nog maar een paar jaar geleden dat wij begonnen met het organiseren van visvakanties naar voormalig Oost-Europa ook wel de Balkan genoemd.

Nu vier jaar later kunnen wij met recht zeggen dat wij de beste bestemmingen in ons portofolio hebben.

De bekende namen als Jezero Sumbar en Jezero Zajarki  blijven uiteraard in ons pakket en zijn vastgelegd voor de komende jaren.

Nu in Maart 2019 zijn wij verheugd u te kunnen melden dat wij 3 nieuwe bestemmingen kunnen toevoegen aan ons uitgebreide assortiment.

Bij zowel Lake Varlaam in Roemenie als Big Carp Lake in Hongarije is er accommodatie beschikbaar en kan u met een gerust hart de familie meenemen.

En dan nog een nieuwe bestemming te weten Monster Carp Lake in Roemenie, momenteel wordt de laatste hand aan het nieuwe complex gelegd en binnenkort kan u al boeken voor 2020.

Alle nieuwe bestemmingen zullen door ons team worden bevist zodat wij u de beste info kunnen geven wanneer u boekt.

De nieuwe bestemmingen staan donderdagavond 28 maart online.

Lake Varlaam Roemenie

Gelegen in de omgeving van de hoofdstad Boekarest ligt het schitterende complex van Lake Varlaam.

Op het complex vindt u twee meren welke in een schitterende natuur liggen. Beidde meren hebben een schitterend bestand met een top van 36 kg.

Veel schub die in de rondte zwemmen zitten qua gewicht op en rond de 25 kg. Op deze bestemming is het mogelijk om met het vliegtuig aan te komen en alles is dan voor u geregeld.

Monster Carp Lake Roemenie

Deze bestemming draait al een paar jaar mee maar dit jaar moesten zij verhuizen naar een nieuwe lokatie en is 2019 een overgangsjaar.  Het bijzondere bestand aan grote vissen is allemaal uit de oude lokatie verwijderd en uitgezet in het nieuwe meer.

Er zwemmen talloze 30 kg plus schubkarpers in de rondte aangevuld met wat zwaarbeschubde spiegels.

Deze lokatie bieden wij exclusief aan en er kunnen maximaal 5 koppels per week terecht.

Big carp lake Hongarije

Gelegen vlakbij de hoofdstad Budapest ligt het complex van Big Carp Lake in 1 woord dit is fantastisch niet alleen de visserij is zeer goed maar de accommodatie is fantastisch.

Pure luxe tijdens het vissen voor de 1 een no go  maar voor de ander een ideale mogelijkheid om een visvakantie met een familievakantie te combineren.

Zeker als je als visser weet dat er karper tot 36 kg in de rondte zwemt.

Kortom de ideale bestemming voor een combinatievakantie.