Recordbrekende bestemming!

In December 2015 schrok de karperwereld op van de aankondiging van Carping Adventures dat zij Jezero Sumbar aan haar pakket toevoegde. Inmiddels zijn hier vele records gebroken door onze gasten en geniet het water een grote populariteit in West Europa.

Bajansenye Hongarije

Nu in Oktober 2017 brengt Carping Adventures wederom een nieuwe bestemming in de Balkan, Hongarije in dit geval. Het meer is 40 hectare groot en ligt tegen de rand van een groot bos aan wat onderdeel is van een natuurreservaat, dit is het grootste privewater van Hongarije.

Carping Adventures is de exclusieve boekingsagent voor West Europa en is daar zeer trots op.

Bajansenye ligt op een klein uurtje van de Oostenrijkse grens en is een 1050 km vanaf Arnhem, nu moet zo een bestemming wel heel speciaal zijn wil Carping Adventures het toevoegen aan haar portofolio, Nou dat is het!

Zo is er naast het bestand aan enorm grote karpers ook een Hotel en Restaurant op het terrein.

Het bestand is dusdanig groot dat wij ernstig hebben getwijfeld of dit wel correct was!

Alle info is afkomstig van de eigenaar getuige de vangst van een aantal hoge dertig kilo vissen tijdens het verblijf van de twee testvissers lijken de cijfers te kloppen maar we houden een slag om ons arm!

Na twee test sessie’s en honderden foto’s en video’s te hebben bekeken kunnen wij eén ding zeggen!

Bajansenye heeft een bestand dat zeer zeer bijzonder is:

8 x 40 kg

25 x 30 kg

50 x 25 kg plus

aantal 20 kg plus ????

Bent u er nog??????

Ja zo zaten wij ook even toen we deze informatie kregen.

Inmiddels zit een eerste korte sessie erop en hebben de 2 mannen beidde rond de veertig vissen gevangen in 6 nachten het gemiddelde lag net onder de 40 pond en beidde vingen vis tot 28,2 kg. Tijdens hun verblijf werden er 4 vissen boven de dertig kilo gevangen door andere vissers 2 daarvan waren boven de 38 kg.

Alle vissers die zei hebben gesproken maken melding van dezelfde aantallen aan grote zware vissen waarvan er volgens de eigenaar 10 vissen boven de veertig kg zijn de topvissen zijn zeer zwaar, momenteel zijn wij in afwachting van de foto’s en video’s van deze vissen. Het probleem zit hem erin dat de vissers die deze vissen gevangen hebben niet willen dat deze gepubliceerd worden.

Zonder bevestiging met beeld en foto materiaal  van deze gewichten zal deze bestemming niet verhuurd worden!

Er zit dus niks anders op dan deze zelf te vangen, daarom reist Marc Westenberg zelf af naar Bajnsenye om te vissen en de foto’s te maken, we hopen dat hij een beetje mazzel heeft dit keer.

De pagina van Bajansenye zal op korte termijn online staan!