Beursseizoen 2019 staat weer voor de deur.

Carping Adventures komt naar je toe deze winter.

Terwijl 2018 op zijn einde loopt en we nog na-genieten van de vele PB’s die door onze klanten dit jaar zijn gevangen, zitten we niet stil bij Carping Adventures.

Making dreams possible is al vanaf het begin ons motto,  en inmiddels hebben vele exact dat gedaan iets waar wij trots op zijn.

Ook voor 2019 hebben wij wederom een aantal nieuwe bestemmingen welke stof zullen doen opwaaien, zoals u van ons gewend bent zijn dit lokaties waar absolute topvissen in de rondte zwemmen. Nadere informatie zal in het begin van het nieuwe jaar bekend worden gemaakt.

Op alle beurzen zullen wij ook de Voerboten laten zien welke vanaf volgend jaar aan onze klanten kunnen aanbieden. De boten van  UK bespoke baitboats zijn een dik jaar door ons getest en zijn absoluut de beste op de markt. Tevens zullen wij onze nieuwe range kleding presenteren welke bestaat uit Polo’s en Hoody’s.

Daarnaast is natuurlijk onze brochure weer verkrijgbaar op de stand wij hopen u op de show te mogen verwelkomen.

Brentwood Show

The Brentwood show

De eerst show van 2019 zal plaatsvinden in Essex meer specifiek Brentwood, na ons bezoek afgelopen jaar hebben wij besloten om zelf als standhouder aanwezig te zijn.

Tevens zal UK Bespoke Baitboats bij ons op de stand staan welke de boten presenteren welke wij voor de verhuur aanbieden.

Daarnaast zal de brochure worden aangeboden op onze stand.

Carp Zwolle 2019

25 jaar Carp Zwolle

Wat een mijlpaal voor de show georganiseerd door Mick Paine, inmiddels uitgegroeid tot de grootste jaarlijkse karperbeurs in de wereld.

Natuurlijk zal Carping Adventures aanwezig zijn met een geheel vernieuwde stand, wij zullen onze nieuwste lokaties introduceren en u van informatie voorzien.

De nieuwe brochure zal ook op de stand verkrijgbaar zijn, gevuld met de laatste nieuwtjes.

The Northern

The Northern Angling Show

Een show in het noorden van Engeland, het zal de eerste keer worden dat wij deze show bezoeken. Ook op deze beurs staan de mannen van Uk Bespoke Baitboats bij ons op de stand.  Naast de gebruikelijke stand bezetting zullen ook enkele bekende engelse vissers aanwezig zijn.

The Big One Farnborough

The Big One Farnborough

Zoals de naam al aangeeft is dit de grootste beurs in Engeland, naast het karpervissen is dit ook een beurs waar andere disciplines aan bod komen.

Dit is de laatste beurs van 2019 en daarna zal het visseizoen ook los barsten.

UK Bespoke Baitboats