Geplaatst door Etang Negreloube op Woensdag 20 juni 2018

Etang Negreloube

Met gepaste trots kunnen wij melding maken dat Carping Adventures de exclusieve boekingsagent is geworden van Etang Negreloube.

Deze deal werd vorig jaar al beklonken maar toch hebben wij dit bewust niet gemeld, de reden hiervan is dat de nieuwe eigenaren van Etang Negreloube een groot onderhoud hadden gepland. Dit onderhoud is afgelopen Oktober 2017 afgerond, en is het meer in November van 2017 door Pisciculture Gartempe van vis voorzien.

Wat is er in dat jaar gebeurd na de aankoop?

Na een totale drooglegging van het meer waar in eerste instantie alleen de vele obstakels zouden worden verwijderd kwam men tot de conclusie dat het meer totaal uitgegraven moest worden vanwege de enorme hoeveelheid slib.

Na 4 maanden van graven en afvoeren was men eindelijk klaar en zijn er ook 2 extra eilanden gecreeerd zodat elke stek een feature heeft om tegen aan te vissen.

Behalve het uitgraven en creeeren van de eilanden werden ook de stekken onder handen genomen, daarnaast kregen de faciliteiten een opfris beurt en werd er een overdekte bbq en social area gebouwd.

Zoals u kan lezen is er erg veel werk verzet en het complex is nu weer tip top in orde. In november werden de karpers uitgezet door Pisciculture Gartempe, het bestand bestaat uit een 200 vissen met een gewicht tot 24,9 kg en is een mix van schub en spiegelkarpers.

De ligging van het meer is fantastisch te noemen en ademt rust uit gelegen tussen tientallen meters hoge naaldbomen is dit echt een paradijs.

Voor meer informatie over deze bestemming klikt u op de knop.

Op de plattegrond kan u op de steknummers klikken om het uitzicht te zien.